Update Pagina over het verloop van de diverse aktie's.

Update 1; 

Nadat we met de doneeraktie zijn gestart, hadden we ook besloten om een bingo te organiseren met een verloting daar aan vast in Franeker.

Mijn moeder zei; misschien mag dat wel hier in de recreatiezaal van het verzorgingstehuis Froonacker en dus hebben wij met de beheerder Patyna contact gezocht. En jawel hoor, het mocht! We hebben samen met de welzijnscoördinator een gesprek gehad en besproken hoe we het gingen doen.

Maar voor een bingo heb je natuurlijk prijzen nodig, dus we zijn de plaatselijke winkeliers van Franeker langs gegaan om mijn verhaal te vertellen en om te vragen of ze mee wilden sponseren door middel van prijsjes. Dat was niet tegen dovenmansoren gezegd... Bijna 90% van de winkeliers die we langs zijn geweest wilden mij helpen door middel van prijzen. Wat een geweldig gevoel geeft dat! Al was het niet makkelijk om met je hele hebben en houden langs de winkels te zeulen en elke keer het verhaal te vertellen, maar dat hebben Ik, Wilfred en zelfs Ilona toch maar mooi even gedaan! 

Vervolgens hebben we op zaterdagmiddag 7 April een bingo gehouden in het verzorgingstehuis en werden we ondersteunt door 4 fantastische vrijwilligers waarmee we samen een hele leuke en geslaagde middag hebben gedraaid. Ook de bewoners waren erg in hun nopjes met de zeer mooie prijzen en vonden dat we het geweldig hebben gedaan. De bingo was erg leuk om te doen en Wilfred is gevraagd om 2 keer in de maand de bingo daar te draaien, zo goed deed hij het haha.

Ook de verloting, die we aansluitend op de bingo hebben gehouden was zeer geslaagd. Ik pakte de prijzen, Wilfred noemde ze op en Ilona en Jarno brachten de prijzen naar de winnaars toe. Het liep allemaal vlekkeloos! Na de tijd hebben we alles samen met de vrijwilligers opgeruimd en met zijn allen nog even de middag besproken en natuurlijk gekeken hoeveel geld we hadden opgehaald; € 460,-- Daar waren we zeer content mee!!

Update 2;

Ik heb de stoute schoentjes aangetrokken, deze stonden nog ergens in de kast... Ik heb contact gezocht met Tjarda, leadzangeres van de Franekerse band Admin.

Ik heb haar gevraagd of zei misschien met haar band, voor mij een soort van Benefiet concert wilde geven... Ze vond dit een eer dat ik haar daar voor vroeg! Ze moest wel even overleggen met de rest vd band, maar ook de andere 7 bandleden deden direct instemmen, geweldig!! Nadat ze mij hadden uitgenodigd om een repetitie avond bij te wonen, wat ook weer erg mooi was, zijn we op zoek gegaan naar een geschikte locatie. Tjarda opperde eigenlijk direct de Tapperij T'Noord en daar zijn Wilfred en ik naar binnen gestapt. We hebben de eigenaar Cor verteld wat we wilden organiseren; Een benefiet avond voor mij, met een optreden van de band Admin en aansluitend weer een verloting. Cor stemde direct toe en wilde zijn Tapperij ter beschikking stellen, ook weer zo geweldig!

De datum; 7 April, 20.00uur in de avond ging van start, de mensen die naar binnen wilden moesten entree betalen en konden meteen lootjes kopen. 

De band Admin speelde subliem en brachten verschillende muziekstijlen ten gehoor, de voetjes gingen wel los op de dansvloer, wat een super avond!

Nadat de band klaar was met spelen hebben we de verloting gehouden, ook deze prijzen kwamen van de winkeliers uit Franeker! Iedereen heeft zeer genoten en er zijn behoorlijk wat mensen met prijzen naar huis gegaan. Voor ons was het een druk dagje, na eerst de bingo te hebben gedaan en daarna deze benefiet avond, dus wij hebben de band en Cor van de Tapperij bedankt en zijn zeer voldaan naar huis gegaan. Opbrengst van deze avond; na aftrek apparatuur huur; € 350,--

 

Update 3;

 

Mijn Schoonmoeder en Schoonzusje in spé ( Pia en Inet), wilden ook heel graag wat doen voor mij, zodat er wat extra geld binnen kwam voor mijn behandeling. Zij gingen in Dronten een bingo organiseren en zijn daar ook alle winkeliers afgegaan om te vragen of ze iets wilden doneren aan prijzen voor de bingo en verloting.

Ook in Dronten waren de winkeliers erg bereid om hieraan mee te werken en werd er gul gegeven! Ze vonden het in het begin ook spannend om mijn verhaal te vertellen tegenover de winkeliers, maar op den duur ging het als vanzelf. Er gebeurde zelfs nog iets bijzonders bij de dierenwinkel; Een klant hoorde het verhaal ook aan en zei tegen hun; Zoek maar voor € 25,-- iets uit, dan doneer ik dat, want ik ga toch naar het buitenland toe! Hoe gaaf!!! Totaal aantal kado's ging over de 70 heen! Ze hebben hier een hele mooie verdeling in gemaakt voor de bingo, de superronde en de verloting.

Deze Bingo werd gehouden op zaterdag 14 April in het Denk Sport Centrum te Dronten en was georganiseerd mede dankzij sjoelvereniging "Ons Genoegen"

Er waren meerdere vrijwilligers bereid gevonden om mee te helpen en er zijn door de familie Groen gehaktballen gemaakt die verkocht konden worden, en deze waren overheerlijk kan ik u wel vertellen ;)

Bij de kassa zat ook mijn neefje Luca, die speciaal voor deze avond allerlei loom bandjes, kettingtjes en ringen had gemaakt, deze konden de mensen dan voor een klein bedrag kopen en dat was dan zijn donatie aktie voor mij! Hoe lief is dat van hem!!

Wilfred deed samen met schoonpa Gerrit de bingo draaien en Pia hield de te winnen prijzen omhoog, het liep allemaal op rolletjes! Na de Bingo hebben we de verloting gedaan, waarbij Pia weer de te winnen prijzen omhoog hield, Wilfred de nummers opnoemde en Inet de prijzen rond liep. Het was een enerverend avondje en we hebben weer zeer veel mensen met een prijsje weg zien gaan, maar bovenal hebben we met zijn allen een zeer geslaagde avond gehad!

De opbrengst van deze avond, na aftrek vd zaalhuur en consumpties was € 1.100,-- Dus wederom een grote stap dichterbij!!

Update 4;

Nadat we alle bedragen bij elkaar hebben opgeteld komen we erachter dat we nog ongeveer € 2.500,-- te kort komen.

Daarop heb ik zelf de volgende actie bedacht: Als ik de 4000 euro aantik voor 1 Juni op mijn doneerpagina, dan ga ik mijn haar doneren aan stichting haarwensen! Hoe leuk is dat!!! Een donatie voor een donatie ?  Deze actie is terug te vinden op mijn facebookpagina dus deel deze actie!!